Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na veliki koncert 5+Banda z Oliverjem Dragojevićem in drugimi gosti v Vojnik – vstopnice 50% ceneje


pet-band-naslovnaInstrumentalna skupina 5+ Band iz Ljubečne vabi na veliki koncert ob 5 obletnici delovanja, ki bo v nedeljo, 15. 11. ob 18. uri v telovadnici Vojnik.

Kot gostje bodo nastopili legendarni Oliver Dragojević, Majda Petan, Harmonkenroll, in pinist Peter West iz Anglije.

Na koncertu se bo izvajala dalmatinska, slovenska, mehiška glasba, staro gradska glasba, gospele inspirituale in grška glasba.

Več o 5+ Bandu:
Jeseni 2011 soo se v prostorih KUD Ljubečna zbrali mladi in malo manj mladi glasbeniki in ustanovili multivokalno in multiinstrumentalno skupino. Poimenovali smo se VIS 5+. Veselje do akustične glasbe, brez elektronskih instumentov in veselje do večglasnega petja ter veselje do vsakovrstne »etno« glasbe je premagovalo ovire.

Kot skupina prihajajo iz okolice Celja, natančneje iz Ljubečne, posamezni člani pa so iz Ljubnega, Arclina, Celja, Nove Cerkve in Šentjurja.

V njihovem programu so našle svoje mesto dalmatinske skladbe različnih izvajalcev, slovenske narodno zabavne melodije, starogradske in irske skladbice, gospeli in še kaj.

 

pet-band-vmes

S CELJE.INFO NA KONCERT 5+ BANDA 50% CENEJE

Našim obiskovalcem in članom portala z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa ponujamo 18 vstopnic za koncert 5+ Banda po polovični ceni!

Polovična cena velja do vključno nedelje, 8. 11. 2015. Nato bo popust 40 odstoten.

Naročite tukaj:

pet-plus-oliver-klik-polsi