Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kdo je sinoči naoljil cesto pri Šentjurju? Olje tudi v Kozarici.


images_slike3_ured10_splosno_policijaS Policijske uprave Celje so sporočili, da so bili včeraj ob 18.  uri obveščeni o onesnaženju vozišča z nafto na relaciji  Dramlje –Šentjur. Cesta  je  bila onesnažena od konca naselja Trnovec  do  krožišča  v Dolah. Onesnažen je bil vozni pas iz smeri Dramelj proti  Šentjurju.  Vozišče  je  bilo  zelo spolzko. Vozila,  ki so vozila v smeri  Šentjurja pa so  polito tekočino  razvozila vse do  naselja Šentjur. Gasilci  so  v nadaljevanju cesto oprali, upravljavci ceste pa so poskrbeli za  posip.

Očividce,  ki  so videli, kdo je onesnažil vozišče in na kakšen način,  prosijo,  da  to  sporočijo  na  Policijsko  postajo Šentjur ali na telefonsko številko 113.

Istega dne dopoldan je v Jakobu pri Šentjurju zaradi poškodbe na napeljavi v kurilnici stanovanjske hiše izteklo 150 litrov kurilnega olja. Kurilno olje je nato izteklo v bližnji potok. Gasilci PGE Celje so onesnaženje v potoku zajezili s pivniki in lovilnimi črevesi, v kurilnici pa očistili oljni madež. Pogina rib ni bilo opaziti.

polsi-tajfun-aba-klik