Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zamenjava na klopi Dobovca


kmn dobovec novi grbPo težavah s pridobitvijo licence B za dosedanjega trenerja Aleša Poredskega je vodstvo KMN Dobovec Pivovarna Kozel odločilo, da poišče novega trenerja. Na to mesto prihaja Zoran Tesko, ki je bil odličen igralec, pozneje pa se je izkazal tudi v vlogi trenerja. Vodil je ekipe Litije, škofijskega Bronxa in kobaridskega Oplasta.

Prav tako je bil pred leti selektor reprezentance do 21 let. Kot igralec je z dresom z državnim grbom zbral 26 nastopov.

Državni prvaki bodo v 15. sezoni futsal lige prvakov v njej zastopali Slovenijo, v pokalu UEFA pa bodo nastopili neposredno v glavnem delu tekmovanja. Dobovec bo igral v skupini 2 proti zmagovalcu kvalifikacijske skupine H (Sarajevo, Göteborg, Bern), bolgarski Varni (lani je prišla v elitni del lige prvakov) in proti portugalski Benfici.

Kozli bodo turnir gostili v Podčetrtku, ki se je dosedaj izkazal kot dober gostitelj finalnih turnirjev pokala Terme Olimia, tu pa je reden gost tudi slovenska futsal reprezentanca. Turnir bo od 29. septembra do 4. oktobra.

polovicka_celje_klik