Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 19. 8. 2015


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurKršitev javnega reda in miru

V okolici Šentjurja je prišlo 12. 8. 2015 v večernih urah do kršitve javnega reda in miru med bratom in sestro, pri čemer je brat svojo sestro žalil z neprimernimi besedami, zaradi česar se je slednja počutila užaljeno in vznemirjeno. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Prometni nesreči

13. 8. 2015 je prišlo v bližini Šolskega centra Šentjur do prometne nesreče v kateri je povzročiteljica utrpela hudo telesno poškodbo. Povzročiteljica je povzročila prometno nesrečo zaradi vožnje po levem smernem vozišču, ki je trčila v dve vozili, ki sta vozili iz nasprotne smeri. Voznici bo izdan plačilni nalog.

Istega dne se je pri Osnovni šoli Franja Malgaja  pripetila prometna nesreča v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Vozniku je bil zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji izdan plačilni nalog.

Prometna nesreča 16. 8. 2015

Na Proseniškem je voznik osebnega avtomobila »na znanem ovinku« zaradi neprilagojene hitrosti trčil v nasproti vozečega voznika. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Tatvina delov

V noči na 17. 8. 2015 je NN storilec pristopil do parkirane tovorne prikolice. S priklopnega vozila je demontiral cerado, prav tako  je odtujil še več drugih delov z vozila. Oškodovanec je bil z navedenim dejanjem oškodovan za okoli 2.000 evrov.

Vlom v kmetijsko zadrugo

NN storilec je v noči na 17. 8. 2015 z razbitjem stekla vlomil v kmetijsko zadrugo, od koder je odtujil menjalni denar in cigarete. Policisti že zbirajo obvestila o storilcu navedenega kaznivega dejanja.

DIVJAD na CESTI

Vse bralce ponovno opozarjamo, da se je v zadnjem tednu spet zgodilo sedem prometnih nesreč v katerih je prišlo do trčenja med vozilom in divjadjo. Voznike  še posebej opozarjamo na previdnost pri vožnji in na upoštevanje prometnih znakov »DIVJAD NA CESTI«, saj na tistem mestu navedeni znak ni postavljen brez razloga.

 

Po pooblastilu komandirja PP

 Martin Kumer

Pomočnik komandirja PP

Policijski inšpektor II.

polovicka_celje_klik