Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gostovanje Olimpije v Rogaški predrago


images_slike3_ured8_rogaska_znak nk rogaskaNogometaši Rogaške so se preko pokala medobčinske zveze uvrstili v osrednje pokalno tekmovanje, kjer jim je žreb namenil ljubljansko Olimpijo. Tekma bi morala biti odigrana v sredo v slatinskem športnem parku, vendar se je moral klub zaradi previsokih stroškov organizacije odpovedati organizaciji športnega spektakla, ki bi gotovo pritegnil večje število gledalcev.

Namesto tega bo dan prej, v torek, 18. avgusta, srečanje z drugoligašem iz Kidričevega. Tekma, ki bo imela humanitarni predznak, se bo začela ob 18. uri. Nogometaši bodo namreč zbirali sredstva za operacijo Jakoba Zupana.

jakobove sanje 2015

Včeraj so Slatinčani, ki odkrito ciljajo k vrhu medobčinske lige, v pripravljalni tekmi z 9:0 ugnali hrvaški Desinić.

Medobčinska članska liga se bo začela 29. avgusta, črno-beli pa bodo gostili Mozirje. V ligi bodo še naprej sodelovali člani Odreda Kozje, ki bodo v prvem kolu prosti, povratniki v ligo, Šentjurčani, pa bodo najprej gostovali v Zrečah.

Vikend prej se bo začelo tekmovanje v 3. SNL – sever. Mons Claudius bo v nedeljo, 23. avgusta, gostoval pri Mariboru B, Šmarčani pa v Podvincih.

Dodano naknadno

Poročanje MMC RTV Slovenija

polovicka_celje_klik