Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 29. 7. 2015


Bližnje srečanje

V torek 21. 7. 2015 je v Repušu na cesti prišlo do oplaženja med osebnim avtomobilom in traktorjem z obračalnikom. Zaradi povzročitve prometne nesreče je bil vozniku traktorja izdan plačilni nalog.

Nasilje v družini

V torek 21. 7. 2015 so bili policisti obveščeni, da je na Proseniškem je prišlo ponovno do prepira in pretepa med partnerjema. Kršitelju je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, zoper njega pa bo podana tudi kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

Goljufija preko spleta

Da na spletu ni vedno vse tako kot bi morali biti je tokrat ugotovil podjetnica iz Šentjurja. Slednja je preko spleta poslovala domnevno z družbo iz Poljske, kateri je tudi plačal izdelke ter transportne stroške, vendar pa nato namesto izdelkov prejela le čudne izgovore prodajalca. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na tožilstvo.

Kršitev javnega reda in miru 1

V sredo 22. 7. 2015 je na območju Dramelj prišlo do prepira med zakoncema. Naznaniteljica se je partnerja bolj ustrašila zato je na pomoč poklicala policiste. Pri postopku je policistom izročila tudi partnerjevo signalno pištolo in naboje. Zoper kršitelja bo policija ukrepala po Zakonu o orožju in po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Poskus samomora

V četrtek 23. 7. 2015 zgodaj zjutraj so bili policisti poslani na Grobelno, kjer je moški skušal narediti samomor. Policisti so mu to preprečili v zadnjem trenutku, saj je že imel zavezano vrv  okoli vratu. Obupanemu moškemu bodo nudili pomoč zdravstveni delavci.

Kršitev javnega reda in miru 2

V petek 24. 7. 2015 je prišlo do spora pri mlajšem paru, ki se je stopnjeval iz verbalnega konflikta do fizičnega obračunavanja. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Udar strele

V petek 24. 7. 2015 ponoči je v Slatini pri Ponikvi udarila strela in poškodovala električno instalacijo na gospodarskem poslopju. Začetni požar je lastnik lokaliziral sam, na pomoč pa so mu priskočili gasilci.

Ugriz psa

Policisti so bili v soboto 25. 7. 2015 obveščeni, da je na Proseniškem pes ugriznil sosedovega otroka v stopalo. Ker pes ni bil primerno zavarovan oz. ni bil pod primernim nadzorom je bil lastniku izdan plačilni nalog.

Kršitev javnega reda in miru 3

V nedeljo 26. 7. 2015 je prišlo do spora v Primožu. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo do spora med sorodniki, ki se je prelevil v fizično obračunavanje, pri katerem je bila udeleženka telesno poškodovana. Policisti bodo zadevo predali na Okrožno državno tožilstvo.

Nepravilno naložen tovor

V ponedeljek 27. 7. 2015 je v krožišču v Šentjurju iz tovornjaka padlo steklo in se na vozišču razbilo. Na srečo v tem času v bližini ni bilo pešcev ali drugih vozil. Ker ni pravilno zavaroval tovora je bil vozniku izdan plačilni nalog.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik