Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pivo in cvetje Laško 2015: fotke in video s četrtkovega in petkovega večera


pivo_in_cvetje_2015 (1) V času od 16. do 19. avgusta je v Laškem potekal največji slovenski festival Pivo in cvetje. Že 51. Pivo in cvetje je ob 190-letnici Pivovarne Laško poskrbelo za vrhunske koncerte in pestro dogajanje.

 

 

Laško je te dni gostilo več deset tisoč obiskovalcev, ki so popili več 100.000 litrov Laškega piva. Že otvoritveni večer je nakazoval posebno festivalsko dogajanje. Na odru Jubilejnik na Aškerčevem trgu so najprej nastopili The Moonlight Orchestra, ob 21. uri se je na istem odru odvila uradna otvoritev 51. Piva in cvetja – na odru so se zvrstili številni znani Slovenci, med drugim Peter Prevc in Robi Kranjec ter rokometaši Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, po otvoritvi pa so nastopili Modrijani.

Na Odru Club na občinskem dvorišču so nastopili Pivo in čevapi, Attentat Fanfare in skupina Šukar, na glavnem odru Zlatorog na Trubarjevem nabrežju pa skupina Dot, avstrijsko-ruska naveza Ruskaja ter dečki s Sotle MI2, ki so dodobra zasenčili glavno zvezdo večera Avstralko Natalie Imbruglio.

pivo_in_cvetje_2015 (3)

pivo_in_cvetje_2015 (5)

PIVO IN CVETJE – PETKOVO DOGAJANJE
V petek se je pestro dogajanje nadaljevalo v še večjem razmahu. Na Odru Jubilejnik so nastopili Tanja Žagar, Klapa Maslina ter Klemen Bunderla & 3Čelos, na odru Club pa so obiskovalce zabavali Maja Založnik, Nuška Drašček, Katrina – zvezdnica svetovnega kova, ki je najbolj znana po skladbi Walking on Sunshine in nenazadnje Tinkara Kovač. Prostor za obiskovalce pod odrom Jubilejnik je ponovno pokal po šivih, ko so na njem nastopili Manouche, I.C.E., S.A.R.S. in glavna zvezda večera oziroma celotnega festivala zasedba Europe.

pivo_in_cvetje_2015 (4)

pivo_in_cvetje_2015 (2)
Seveda tudi tokrat ni šlo brez pestre gostinske ponudbe, prav tako pa se je v teh dneh popilo nepredstavljive količine hmeljevega napitka. Festivalsko dogajanje nikakor ni razočaralo; številne obiskovalce je prav prijetno presenetilo. Festival Pivo in cvetje tako upravičeno ostaja največji slovenski festival.

Oglejte si fotogalerijo s četrtkovega in petkovega večera Piva in cvetja 2015:

[simpleviewer width=100% height=700 id=858]

v/t/f: Dejan Hribernik

flosfest-polsi-klik