Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zadnji dan pouka pestro tudi na II. OŠ Rogaška Slatina


zadnji_dan_sole_rogaska_1Šolsko leto je prišlo h koncu, minilo je zelo hitro. Bilo je pestro, polno nepozabnih trenutkov in doživetij. Drugače ni bilo niti zadnji šolski dan. Učenci so dan preživeli skupaj s svojimi učitelji v prav posebnem vzdušju.

Najprej so na II. OŠ Rogaška Slatina izvedli svečano podelitev spričeval o zaključenem razredu, priznanj ter pohval, ki so si jih učenci s svojim vestnim in vzornim delom  pridobili tekom šolskega leta. Nekateri učenci so zadnji šolski dan izkoristili tudi za ustvarjanje slovenskih simbolov.

Poseben dan je bil tudi za učence petih razredov, tako centralne kot podružničnih šol, ki so se zadnji dan pouka družili in spoznavali med sabo. V prihodnjem šolskem letu bodo namreč postali sošolci. Dan so zaključili ob  sladoledu, ki ga je vsem učencem podarila šola.

zadnji_dan_sole_rogaska_3

Učitelji in ostali zaposleni seveda učencem želijo čudovite poletne počitnice, polne brezskrbnih, sončnih in nasmejanih dni. Hkrati pa se veselijo ponovnega snidenja 1. septembra v šolskem letu 2015/2016.