Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kostrivnici izpeljali že 7. Športne igre mladih z večerno zabavo (foto in video)


sportne_igre_mladih_2015_1Zadnjo junijsko soboto so pri POŠ Kostrivnica potekale tradicionalne Športne igre mladih, ki so jih že sedmo leto zapored organizirali člani kostrivniškega mladinskega društva. Po celodnevnih igrah pa je zvečer sledila zabava pod šotorom z Ansamblom Katrca in Ivano Kovač, hčerko še bolj slavnega Miša.

Organizatorji so tokrat že sedmo leto zapored pripravili dan, ki je minil v znamenju številnih iger, izpolnili pa so tudi obljubo odlične zabave. Udeleženci iger, letos jih je bilo po podatkih organizatorjev 250, so se lahko prijavili in se pomerili v malem nogometu, odbojki, namiznem tenisu, ročnem nogometu in pokru. Ustavil jih ni niti dež, ki je dodobra namočil teren.

sportne_igre_mladih_2015_2

Rezultati Športnih iger mladi v Kostrivnici 2015:

Mali nogomet (tekmovalo 12 ekip):

  1. Nabiti Orehi
  2. Lengenburg pub
  3. Mladinsko društvo Kostrivnica

Odbojka (tekmovalo 6 ekip)

  1. Sončki
  2. Prijatelji
  3. Pavlonija

Namizni tenis (32 tekmovalcev)

  1. Andraž Deželak
  2. Jure Štor
  3. Staš Čakš

Ročni nogomet (36 tekmovalcev)

  1. Tadej Gregorčič & Kristijan Bratuša
  2. Vasja Račič & Jure Štor
  3. Aleš Drofenik & Ervin Mikše.

sportne_igre_mladih_2015_3

Seveda so organizatorji poskrbeli tudi za hrano in pijačo, vonj po okusnem golažu se je po prizorišču vil vse od jutranjih ur. V večernih urah pa je pod šotorom potekala zabava z ansamblom Katrca, približno 800 obiskovalcev pa je dodatno razgrela Ivana Kovač.

Vabljeni, da v spodnjem video posnetku prisluhnete izjavi Nina Ivačiča, v spodnji galeriji fotografij pa si lahko ogledate utrinke z letošnjih športnih iger.

eH

Foto: Jože Strniša in eH

slov-popevka-polsi-klik