Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tenis: člani neuspešni, odlični veterani in mlajši


Dejan Zorenc 2015
Dejan Zorenč je odlično nastopil v Novem mestu

Članska ekipa TK Kozje GES d.o.o. je v šestem krogu 2. Slovenske teniške lige gostovala v Kidričevem pri vodilni ekipi TK Galtena in pričakovano izgubila z rezultatom 4:1. Edino točko je dobila v tekmi dvojic. Na lestvici skupine vzhod naša ekipa še naprej zaseda šesto mesto, v zadnjem krogu pa gostuje v Slovenj Gradcu pri ekipi TK 96.

Veteranska ekipa TK Kozje je v 6. krogu Veteranske Sotelske teniške lige – prvem v ligi za prvaka, gostila ekipo TK Gorica in zmagala z rezultatom 3:2. Točke za naše so prispevali Blaž Hartl, Igor Cesarec in Mladen Kantoci. Naša ekipa je še edina neporažena v letošnji sezoni, v naslednjem krogu pa gostuje pri ekipi TK Rogatec.

V nedeljo 14. junija pa so bili ponovno aktivni tudi mladi člani TK Kozje. Drugega Dolenjskega teniškega satelita za otroke, ki je bil v Novem mestu v orgnaizaciji TK Portovald, so se udeležili Špela Klavžar, Matic Bezamovski in Dejan Zorenč. Odlična sta bila predvsem Matic in Dejan, ki sta se vsak v svoji kategoriji, Dejan v kategoriji 14-18 let in Matic v kategoriji 11-13 let, uvrstila v veliki finale. Tam sta sicer izgubila, vendar še enkrat več dokazala, da v Kozjem raste nov rod nadarjenih tenisačev. (R.G.)

Polovicka_poletni_tabori_kozje_iii_ii_termin