Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pred finalom KK Tajfun : KK Rogaška – pogovor s trenerjem mladih Borisom Emeršičem (video)


boris-emersicHladnemu vremenu navkljub košarkarska vročica na Kozjansko-Obsoteljskem pred današnjo prvo finalno tekmo Lige Telemach za košarkarskega prvaka Slovenije narašča. V zgodovinski seriji na 3 zmage se bosta namreč pomerila lokalna rivala KK Tajfun in KK Rogaška.

Na Kozjansko.info bomo serijo spremljali podrobno in v živo neposredno z vseh finalnih srečanj. Zaupali vam bomo številna zanimiva ozadja, prepletena z zgodbami obeh ekip in posameznikov, ki ju sestavljajo, med samimi tekmami vas bomo v živo obveščali o najzanimivejšem dogajanju na in tik op parketu, objavljali bomo fotografije, video inserte, analize in komentarje … Kozjansko.info je vaše mesto za spremljanje tega epskega dvoboja.

POGLED Z NEVTRALNEGA TERENA: BORIS EMERŠIČ
Za uvod v današnji košarkarski večer, ko bo ob 20. uri v Rogaški Slatini odigrana prva finanlna tekma, smo za vas pripravili pogovor z nevtralnega terena. Pred našo kamero smo povabili legendarnega šmarskega športnega pedagoga in trenerja mladih igralcev Borisa Emeršiča iz Šmarja pri Jelšah. Čeprav je Šmarje geografsko in tudi kako drugače umeščeno v nevtralno tampon cono med obema žariščema, pa je z obema ekipama še kako povezano.

V Rogaški Slatni med pomembnejše igralce sodita Šmarčana Tadej Ferme in Anže Pelc, pomočnik trenerja Mihevca v Šentjurju pa je Šmarčan Ožbej Stane, za katerega Emeršič pravi, da je eden največjih strokovnjakov za analizo nasprotnih ekip v Sloveniji.

Vsi trije imajo skupno to, da so košarkarko abecedo osvojili pod budnim očesom našega današnjega gosta.

Prav ste uganili. Borisa Emeršiča smo povprašali o njegovih pogledih na veliki Kozjansko-obsoteljski finale, kaj od njega pričakuje, kaj ta dvoboj pomeni za slovensko košarko, pri njem smo preverili, ali je opaziti kaj mladega košarkarskega talenta v obeh ekipah, seveda nismo zaobšli vloge njegovih nekdanjih varovancev, ki jo imajo v obeh ekipah in ob koncu – smo od njega dobili tudi odgovor kateri ekipi pripisuje minimalno prednost v tem dvoboju, ki se po njegovem nikakor ne bo končal v treh tekmah.

Oglejte si intervju z Borisom Emeršičem, na Kozjansko.info pa se vrnite malo pred osmo zvečer, ko se bomo v živo oglasili iz dvorane v Ratanski vasi.

S KOZJANSKO.INFO NA ŠPORTNE IGRE V ŠENJUR BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si prvim 6 naročnikom ponujamo brezplačno prijavnino za enega od naslednjih športov: tenis, balinanje, badminton in namizni tenis.

Brezplačno prijavnino naročite tukaj: sportne-igre2