Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: Rogaška bo za finale igrala še tretjo tekmo


kosarka_zogaV drugi polfinalni tekmi košarkarjem Rogaške ni uspelo še drugič ugnati domžalskih košarkarjev, ki so v tamkajšnji Hali Komunalnega centra odigrali odlično srečanje. Že v prvi četrtini so si priigrali 9 točk prednosti, ki so jo uspeli povišati v drugem polčasu, ko se Slatinčani niso uspeli približati.

HELIOS SUNS : ROGAŠKA 82:66 (27:18, 18:16, 18:13, 19:19)

Ferme in Čebular po 12, Dimec 10, …

Gašper Okorn, trener Helios Sunsov: “Čestitke igralcem za prikazano, mislim da smo izid polfinalnega niza zasluženo poravnali na 1:1. V ponedeljek se bo ena ekipa žal morala posloviti. Rogaška bo imela prednost domačega igrišča, kjer izgleda povsem drugačna ekipa. Mi bomo morali zaigrati bolj zbrano. V vsakem primeru smo eni in drugi korak do velikega finala, poti nazaj ni. Jaz in moji igralci uživamo v vsaki minuti tega niza.”

Damjan Novaković, trener Rogaške: “Favorizirani Helios je izkoristil domač parket in polfinalni niz Lige Telemach izenačil na 1:1. Njegova zmaga je bila visoka, a vse kar šteje je, da bo oodločala ponedeljkova tekma. Zahvalil bi se številnim navijačem, ki so nas prišli vzpodbujat na tekmo v Domžale.”

Poročanje KK Rogaška

Poročanje MMC RTV Slovenija

V soboto je na sporedu druga tekma drugega polfinalnega para med Tajfunom in Krko. Šentjurčani bi se z zmago že uvrstili v finale. Tekma se bo v Hruševcu začela ob 19. uri.

Tretja tekma v Rogaški Slatini bo v ponedeljek, 18. maja, točna ura pa še ni znana.