Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Željka Bebka v Rogatcu 2015 (foto, video)


_DSC9594 (Kopiraj)V soboto, 23. maja 2015, je v sklopu Majskih dni v Rogatcu nastopil pevec legendarne skupine Bijelo Dugme – Željko Bebek. Z njegovimi skladbami in skladbami skupine Bijelo Dugme je navdušil vse zbrane obiskovalce.

Kljub reklami, da se bo koncert pričel ob 21. uri, se je le-ta pričel s skoraj dvourno zamudo, kar je ujezilo marsikaterega obiskovalca. Kot predskupina je nastopil vedno bolj priljubljen Fortuna band iz sosednje Hrvaške, ki je ogrel občinstvo z odlično izvedenimi tako hrvaškimi kot drugimi tujimi skladbami.

Malo pred 1. uro zjutraj pa je na oder s svojim bandom prišla zvezda večera Željko Bebek, sicer pevec skupine Bijelo dugme, najpopularnejše skupine na območju celotne bivše Jugoslavije. S skladbami skupine Bijelo Dugme in s skladbami s svojega albuma je dodobra razgrel zbrane obiskovalce.

_DSC9696 (Kopiraj)

Morda je k slabšemu obisku nekoliko prispevalo hladno deževno vreme, televizijski prenos Evrovizije ali pa kakšen drug dejavnik. Vsekakor bi si, ne glede na vse, Željko Bebek na koncertu zaslužil številčnejšo publiko, kot pa smo ji bili priča v Rogatcu, nenazadnje gre za izredno karizmatičnega izvajalca, ki mu uspe razprodati domala vse koncerte.

v/t/f: Dejan Hribernik

pegazove-polsi-klik