Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Razstava starodobnih avtomobilov in motorjev v Šentjurju 2015 (foto in video)


starodobniki_sentjur_2015_1Oldtimer klub Večno mladi Šentjur je letos priredil že deveto tradicionalno srečanje starodobnikov. Pred železniško postajo v Šentjurju so si številni obiskovalci oči napasli na starih avtomobilih, motorjih in kolesih. Na dogodku so bili prisotni tudi policisti PP Šentjur, šentjurski gasilci in predstavniki avto šole ŠC Šentjur, obiskovalcem pa so pripravili tudi preventivno akcijo Zaletavček.

Jekleni konjički so pričeli prizorišče polniti že zgodaj zjutraj in ga do desete dopoldne popolnoma zasedli. Po prijavi udeležencev, ki jih tudi letos po hitri oceni bilo krepko čez 200, je zbrane nagovoril predsednika kluba Rudi Ferlež, za njim pa še podžupan občine Šentjur  Robert Polnar. Oba sta se izrazila veselje ob številni udeležbi in obisku prireditve, ki jo je sicer nekoliko ogrozila slaba vremenska napoved, a se na veselje organizatorjev in vseh obiskovalcev ni povsem uresničila. Nagovoroma Ferleža in Polnarja lahko prisluhnete v spodnjih video posnetkih.

starodobniki_sentjur_2015_2

Po zajtrku, nagovorih in blagoslovu je sledila panoramska vožnja starodobnikov proti Celju, skozi mestno središče do Žalca, kjer je sledil postanek in zakuska na velikem parkirišču pred hotelom Žalec. Postanek je popestril ansambel Lunca iz Šentjurja, v Šentjurju je zbrane zabaval ansambel Pegaz. Obiskovalci in udeleženci so se lahko okrepčali s kosilom, dan je minil tudi v znamenju dobrega vzdušja. Voditeljica srečanja in programa z zanimivimi točkami je bila Polonca iz tv Celje, organiziran je bil srečelov.

starodobniki_sentjur_2015_3

Vabljeni, da v prisluhnete nagovoroma Rudija Ferleža in Roberta Polnarja, v galeriji fotografij pa si lahko ogledate utrinke s srečanja starodobnikov v Šentjurju.

eH