Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Septembra v Rogaško Slatino prihaja 1. festival Odličnosti


logo_festivala_dobro_pocutjeDruštvo Odličnost bo od 11. 9. do 13. 9. 2015 organiziralo 1. festival Odličnosti v Sloveniji, in sicer v Rogaški Slatini. Domačini in obiskovalci Rogaške Slatine so stopili skupaj in se lotili organizacije tega velikega projekta. Želja je prebuditi Rogaško Slatino in obiskovalcem ponuditi pestro festivalsko dogajanje, ki bo brezplačno za vse obiskovalce.

Namen festivala Odličnosti je medsebojno povezovanje ljudi, ki jih zanima osebna in duhovna preobrazba ter si želijo pozitivne spremembe vseh ljudi v Sloveniji in drugod po svetu ter tako širiti pozitivizem do vseh generacij na vseh področjih življenja. Skupaj z društvom, kot glavnim koordinatorjem in organizatorjem festivala, bodo s pozitivnim in unikatnim pristopom organizirali razna predavanja in dogodke v samem centru Rogaške Slatine ter s pomočjo zunanjih soorganizatorjev dvignili človeško razmišljanje in zavest na višjo raven. Zelo veseli bodo, če se bodo dogodka udeležili Slatinčani, saj je Rogaška Slatina njihov dom in vsaka pomoč ali ideja z njihove strani bo več kot dobrodošla.

K sodelovanju pa so vabljeni tudi sponzorji, ki lahko s finančnim ali materialnim donatorstvom pomagajo zagotoviti čim bolj kvalitetno izvedbo projekta, v zameno pa bodo vključeni v samo promocijo festivala.

Večina dogodkov bo potekala v naravi ob samem centru Rogaške Slatine. V primeru slabega vremena ali na željo predavateljev bodo organizatorji poskrbeli tudi za učilnice in predavalnice. Sodelovalo bo več kot 30 predavateljev in učiteljev, kar pomeni, da se bo istočasno odvijalo več predavanj in delavnic hkrati na različnih lokacijah. Vse 3 dni bo potekal tudi sejem dobrega počutja.

K sodelovanju v organizacijski ekipi vabljeni vsi, ki želite s pozitivno spremembo povzdigniti človeško raven razmišljanja na višji, bolj pozitiven in optimističen nivo ter tako izboljšati življenje, ki ga trenutno živimo.

V organizacijsko ekipo se lahko prijavite na e-mail: [email protected]

Pripravil: Robert Šket, predsednik društva