Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 4. 3. 2015


Nekaj dogodkov, ki so jih v času od 24. 2. do 2. 3. 2015 zaznali na šentjurski policijski postaji:

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami

V sredo 26. 2. 2015 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v kateri se je poškodoval motorist, kateremu je pred motorno kolo pritekel nezavarovan pes v katerega je trčil, padel in se poškodoval, prav tako pa poginil pes. Lastniku psa, ki ga ni primerno zavaroval je bil izdan plačilni nalog.

Kršitev javnega red in miru

V sredo 26. 2. 2015 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Trnovcu pri Dramljah, kjer je prišlo do spora med materjo in hčerko. Po vseh zbranih obevstilih so policisti kršiteljici izdali plačilni nalog.

Tatvina goriva

Policisti so bili v soboto 28. 2. 2015 obveščeni o tatvini goriva iz delovnih strojev v kamnolomu v Dobrini. Neznanec je preko noči iz delovnih strojev odtujil okoli 300 litrov goriva, ter s tem oškodoval dve družbi. Policist še zbirajo obvestila o storilcu.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami

Policisti so bili v soboto 28. 2. 2015 obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila med dvema voznicama osebnih avtomobilov, ter je bil zaradi prekratke varnostne razdalje povzročiteljici izdan plačilni nalog.

Vlom v hišo

Policisti so bili v soboto 28. 2. 2015 obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Lazah pri Dramljah, od koder je neznani storilec odtujil denar, ter s tem oškodoval lastnico. O storilcu policisti še zbirajo obvestila, na okrožno državno tožilstvo pa bodo podali kazensko ovadbo.

Nasilje v družini

Policisti so bili v ponedeljek 2. 3. 2015 obveščeni, da naj bi nad občanom izvajala nasilje oče in brat, ki naj bi ga tudi preganjala iz njegovega bivališča. Kršiteljema je bil izrečen ukrep preovedi približevanja, zoper njiju pa sledi tudi kazenska ovadba.

Kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru

Policisti so bili v ponedeljek 2. 3. 2015 v večernem času obveščeni o prepiru med partnerjema. Po zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je mož kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru, zato mu je bil izdan plačilni nalog.

Spor med bivšima partnerjema

Policisti so bili v ponedeljek 2. 3. 2015 obveščeni o kršitvi na Ponikvi, kjer naj bi prišlo do spora med bivšima partnerjema v zvezi delitvi premoženja. Pri omenjenem je prišlo tudi do fizičnega obračunavanj med njima. Zaradi omenjenega bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba na tožilstvo, ter bo lahko pojasnil svoja dejanja.

 

Po pooblastilu komandirja PP

 

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik