Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: 7. krog veteranske lige; Rogaška z novim igralcem


Urednistvo_regionalno_znak veteranske lige kozjanskoSedmi krog Veteranske lige »Kemoplast« Kozjansko je prinesel dve zelo zanimivi in izenačeni tekmi. V prvi sta se pomerili ekipi Dren Lesično in ŠD Šmarje. Bolje so začeli igralci Lesičnega, ki so večjo razliko naredili v drugi četrtini. V tretji četrtini so z nekaj napakami dovolili tekmecem iz Šmarja, da so se jim približali. Nekaj prednosti so vseeno zadržali še v četrti četrtini, vendar so bili igralci iz Šmarja bolj zbrani v zaključku tekme in zabeležili še peto letošnjo zmago.

V drugi tekmi sta se pomerili ekipi ŠD Kozje in KK Podčetrtek. Letos še nepremagani igralci iz Podčetrtka so se morali za novo zmago krepko potruditi, saj so se prve tri četrtine končale le s točko razlike v eno ali drugo korist. Sredi zadnje četrtine so Kozjani prišli do občutnejše prednosti, ki pa je potem, ko so zaradi osebnih napak ostali brez treh igralcev prve peterke, niso uspeli zadržati do konca.

Rezultati 7. kroga – VLK »KEMOPLAST« Kozjansko – 27. 2. 2015 v LESIČNEM

DREN LESIČNO : ŠD ŠMARJE 74:80

(Petrovič I. 20,. Petrovič M. 19 / Strašek R. 22, Gobec 16)

ŠD KOZJE : KK PODČETRTEK 68:73

(Cvetanovič 17, Stiplošek 16 / Ivačič 30, Ceraj 18)

 KK ŠENTJUR 2000 prosti

 

LESTVICA po 7. krogu – VLK »KEMOPLAST« Kozjansko

 

  1. ŠD ŠMARJE
11
DREN LESIČNO 9
KK PODČETRTEK 8
ŠD KOZJE 7
KK ŠENTJUR 2000 4

§ § §

Prvoligašu iz Rogaške Slatine se bo v nadaljevanju sezone pridružil Vladimir Matić, ki je v letošnji sezoni igral za Borac iz Čačka. Zanje je v povprečju dosegal 11,3 točke na tekmo. Srbski košarkar šteje 29 let in v višino meri 198 cm.

 

 

 

polovicka_celje_klik