Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Winter House Party 2015 v Podčetrtku (foto in video)


winter_house_party_2015_1V soboto, 21. februarja, je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek potekal že tradicionalni Winter House Party, ki je zagotovo upravičil obljube organizatorjev, MKTD Lepe Strune, in je bil še boljši in še glasnejši. Skoraj 500-glavo množico so letos na odru navduševali že dobro znani headliner večera MINLESS, energičen duo Fckn DJs in support DJ Arty.

Malo pred 23. uro je obiskovalce pričel ogrevati DJ Arty, ki je s svojimi house seti zabaval ljubitelje elektronske glasbe v Samsari, BTC-ju, DJV Party, Mg-Rs, Casablanci, $ Clubu itd. Za njim je nastopil t.i. headliner večera, MINLESS, ki se ponaša z nastopi na velikih dogodkih z znanimi izvajalci. Mlad DJ je prepoznaven po energičnih nastopih, med njegovimi nastopi pa ljubitelji house-a zaznavajo neverjetno strast do glasbe.

Obiskovalce je dodobra ogrel DJ Arty.
Obiskovalce je dodobra ogrel DJ Arty.

Zadnja sta na oder stopila duo Fckn DJs. Tudi slednja se lahko postavita s številnimi mednarodnimi izkušnjami, med drugim sta pred tremi leti nastopila kot opening act za svetovno znanega Hardwell-a. Njuni projekti bazirajo na sodelovanju s tujimi izvajalci, nadvse zanimiva pa je tudi njuna lastna produkcija.

Po videnem in slišanem sodeč lahko zaključimo, da so bili tudi letos tako mladi kot mladi po srcu, nad že tradicionalnim Winter House Partyjem, zagotovo zelo navdušeni.

NAstop odličnega MAILESS-a je napovedal pirotehnični šov.
Nastop odličnega MINLESS-a je napovedal pirotehnični šov.

Vabljeni k ogledu spodnje galerije fotografij, v video posnetku pa si lahko ogledate utrinke, ki smo jih posneli med nastopom DJ Arty-ja in headlinerja večera MINLESS-a.

v/t/f: eH

S KOZJANSKO.INFO NA OGLED KOMEDIJE SREČA NA UPANJE BREZPLAČNO

Kot je že v navadi, članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si brezplačno (za cekine) ponujamo 18 vstopnic za gledališko predstavo Sreča na upanje.

Če še niste člani Polovicka.si, se lahko registrirate brezplačno. S prvo registracijo pridobite 1 cekin.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

sreca-na-upanje-polsi-klik