Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na gala koncert ob dnevu žena: klape Šufit, Maslina, Sv. Juraj-Hrm v celjskem Golovcu


klape-golovec-naslovnaVsi zaljubljeni v Dalmacijo in željni vrhunske dalmatinske glasbe boste lahko uživali na edinstvenem in nepozabnem gala koncertu dalmatinske glasbe ob Dnevu žena.

Na koncertu v Celju, bodo 7. marca ob 20. uri nastopile izključno najbolj predvajane in največkrat nagrajene dalmatinske klape. Recept za njihov uspeh so usklajenost, delo in ljubezen do pesmi. Vsak nastop je nekaj posebnega, saj glasbo ustvarjajo iz čiste in pristne ljubezni do klapske pesmi.

ŠUFIT
Klapa deluje že dobri dve desetletji in je dobitnica številnih nagrad. Fantje so bili večkratni absolutni zmagovalci najbolj odmevnega klapskega festivala Omiš in tudi dobitniki prestižne nagrade Porin. Največjo prepoznavnost pa je klapa zagotovo dobila s svojo največjo uspešnico NE DIRAJ MOJU LJUBAV in drugimi kot so, Za dušu, Jubin te, Zavezan… .

MASLINA
Klapa MASLINA je ena najbolj popularnih dalmatinskih klap. Slednja se s svojo prepoznavnostjo uvršča v sam vrh dalmatinske glasbe. Prihaja iz Šibenika in že kar 25 let osvaja različne odre. S svojimi uspešnicami kot so “Maslina je neobrana”, “Šibenska balada”, “Ostala si ista” in zagotovo največjo “Da te mogu pismom zvati”, je postala pravi ambasador Šibenika in kasneje tudi Dalmacije, kar dokazuje tudi z eno izmed najuspešnejših turnej vseh časov “Ne damo te pismo naša”.

ter še:
SV. JURAJ HRM
+ GOST VEČERA: DAVOR RADOLFI

* VSTOPNINA: FIRST MINUTE: prvih 300 vstopnic: 15 EUR
VIP: 35 EUR

KJE SI LAHKO ZAGOTOVITE VSTOPNICO?

1. VSI PETROLOVI SERVISI
2. TRGOVINE BIG BANG
3. http://www.eventim.si/si/vstopnice/klape-celje-dvorana-golovec-749664/performance.html

* Možnost nakupa večjega števila vstopnic za delovne organizacije in organizirane družbe nad 50 vstopnic, s popusti: Informacije: [email protected]

klape-golovec-headline