Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 24. 2. 2015


ZAGORELE  DESKE 

Policisti so bili v popoldanskih urah 16. 2. 2015 obveščeni, da je prišlo do požara na nedograjenem stanovanjskem objektu v Trebčah. Ugotovili so, da je imel znanec lastnika v spodnjih prostorih zložene deske, katere je tam sušil. V požaru je bilo nekaj desk uničenih nekaj pa  ožganih. Požar so pogasili gasilci okoliških prostovoljnih društev.

DIMNIŠKI  POŽAR 

Istega dne, v večernih urah, so bili policisti obveščeni še o požaru v Kristah vrhu. Ugotovili so, da je do požara prišlo zaradi vžiga saj v dimniku in posledično do pregretja dimnika. Ogenj so najprej opazili sosedje in o tem obvestili stanovalca, ki se s pomočjo gasilnih aparatov pričel gasiti ostrešje, kamor se je ogenj že razširil. Na pomoč pri gašenju ognja so priskočili tudi gasilci okoliških prostovoljnih društev. Na srečo je bil požar hitro pogašen in ni nastala kaka večja materialna škoda.

SPOR ZARADI CESTE  

18. 2. 2015 so bili policisti obveščeni o sporu med lastnikoma zaradi uslužnostne ceste. Ker se eden izmed udeleženih ni nikakor pomiril in je še vpričo policistov žalil drugega, so mu policisti vročili plačilni nalog za plačilo globe. Kljub plačilu globe pa spor zaradi ceste še vedno ni rešen.

BREZ VOZILA

20. 2. 2015 so policisti v večernih urah opravljali nadzor cestnega prometa v Šmarju. Ustavljen je bila voznica osebnega avtomobila, ki pa ni posedovala veljavnega vozniškega dovoljenja za vožnjo. Vozilo ji je bilo zaseženo. O nadaljnji usodi voznice in vozila bo odločilo pristojno sodišče.

STRELJAL PO PARKRIŠČU

V petek, 20. 2. 2015, so bili policisti v poznih večernih urah obveščeni, da je v gostinskem lokalu v Šentvidu prišlo do streljanja. Policisti smo ugotovili, da je na parkirnem prostoru pred  lokalom prišlo do spora med lastnikoma osebnih avtomobilom zaradi trčenja. Povzročitelj se je pri tem tako razburil, da je izza pasu potegnil pištolo in z njo dva krat ustrelil v zrak, nato pa še z njo grozil oškodovancu. Oškodovanec mu je pištolo zbil iz rok ter storilca vrgel na tla. Strelec se je po dejanju peš odpravil domov. Policisti so pištolo zasegli. Dogodek bo strelec moral pojasniti še na sodišču.

POŠKODOVAL VOZILO 

Policisti so 22. 2. 2015, v zgodnjih jutranjih urah, ugotovili, da je storilec pred gostinskim lokalom v Šentvidu poškodoval osebni avtomobil, tako da je večkrat brcnil v zadnji levi bok vozila in zadnja leva  vrata. Zaradi poškodb se je razbilo tudi steklo na vratih.

ILEGALNI PRIBEŽNIK    

Policisti so 22. 2. 2015 prejeli obvestilo, da se v Podčetrtku nahaja oseba, ki daje videz ilegalnega pribežnika. Ugotovili so, da je ilegalni pribežnik mladoletni državljan Afganistana, ki je v Podčetrtek ilegalno pripotoval skrit v tovornem vozilu  iz Grčije.

Policisti prosijo občane, da jih o zaznavi sumljivih oseb nemudoma obvestijo.