Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 26. 2. 2015


Policisti PP Rogaška Slatina so 17. 2. 2015 v Kostrivnici obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Na osebnem avtomobilu je nastala materialna škoda.

Policisti PP Rogaška Slatina so bili 17. 2. 2015 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru v Cerovcu pod Bočem. Kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

17. 2. 2015 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na dvorišču stanovanjske hiše v kraju Podplat. Ugotovljena je bila kršitev določil zakona o varstvu javnega reda in miru in izveden ukrep po določilih tega predpisa.

!8. 2. 2015 so bili obveščen, da je v Kačjem dolu pes pokončal kokoš. Na kraju so policisti ugotovili kršitev Zakona o zaščiti živali in zoper kršitelja izvedli ukrep po tem predpisu.

20. 2. 2015 so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru v Strmcu pri Sv. Florjanu. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

22. 2. 2015 so bili obveščeni o kršitvi kršitvi javnega reda in miru v kraju Cerovec pod Bočem. Policisti so ugotovili, da je prišlo do kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru in kršitelju izdali plačilni nalog.

Policisti so bili 23. 2. 2015 obveščeni o prometni nesreči na parkirišču gostišča Bohor v Rogaški Slatini. Voznik je s kraja odpeljal ne da bi nudil podatke. Policisti zbirajo obvestila za izsleditev povzročitelja prometne nesreče.