Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Smučanje na Golteh: vabljeni v snežni raj, v wellness in na zabavo …


golte-naslovna2Slovenija se je znašla v snežnem objemu, ki kar kliče po zimskem veselju in radostih. Smučarija je te dni obvezna rekreacija za vse ljubitelje belih strmin in le kaj se podati drugam, kot na naj smučišče po izboru smučarjev med leti 2010-2014 – Golte.

Smučarski center Golte je priljubljeno smučišče v Zgornje Savinjski dolini. V zadnjih letih je smučišče prejelo mnoga priznanja za urejenost prog, med drugim so ga smučarji izbrali za Naj smučišče v letih 2010/20111, 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014. Dostop do smučišča je možen z nihalko Žekovec, ki je tudi najdaljša nihalka v Sloveniji, ali po asfaltirani panoramski gorski cesti. Dostop z nihalko je vsekakor enostavnejši in hitrejši in je že vključen v ceno vozovnice.

golte-mala-gondolaProge na smučišču Golte so raznolike, razprostirajo se na 50 hektarjih površin na nadmorski višini od 1.000 do 1600 metrov. Obratujejo vse smučarske naprave in odprtih je večina smučarskih prog. S smučanjem na Golteh imate občutek smučanja na pravem Alpskem smučišču, saj vas nesprestano spremlja razgled na Kamniško Savinjske Alpe, Raduho in avtrijske vršace.

 

V zimski sezoni v okviru Smučarske šole Golte – Društvo Beli zajec potekajo pestri programi za otroke in mladostnike, ki se na smuči šele postavljajo ali pa svoje spretnosti preverjajo že v tekmovanjih. Hitri smučarski servis in izposoja potrebne opreme za bele strmine so stalnica v naši ponudbi.

golte-sola

Na smučišču se nahaja bogata gostinska ponudba, kjer se lahko ogrejete, okrepčate in osvežite. Pred objekti se nahaja tudi velika razgledna terasa, kjer se boste naužili sončnih žarkov.

Za regeneracijo po smučanju vas vabimo v čudoviti gorski wellness center s savnami, jakuzzijem in masažami. Ob nakupu dneve vozovnice se boste v wellness centru razvajali ugodneje.

golte-wellness

V času smučarskih počitnic izkoristite odlične pakete namestitev. V kolikor boste obiskali Golte le kot dnevni obiskovalec preverite ugodne cene smučarskih vozovnic ter še posebej privlačne družinske pakete.

golte-sobagolte-knjiznica
Skozi vso sezono lahko obiščete katero izmed zanimivih prireditev, ki se odvijajo na smučišču.

Za več informacij obiščite spletno stran smučišča Golte: www.golte.si

golte-proga

golte-panorama

————————————————————————————————————————————————-

S KOZJANSKO.INFO NA SMUČANJE NA GOLTE POL CENEJE

Našim zvestim obiskovalcem na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 20 celodnevnih smučarskih vstopnic za odrasle po polovični ceni. Namesto 29 € boste za vstopnico odšteli 14.5 €.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

smucanje4