Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 19. 1. 2015


PIJAN KRŠIL JAVNI RED IN MIR  

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so 16. 1. 2015 na prošnjo delavk intervenirali v trgovskem centru v Šmarju pri Jelšah, kjer se je pijan domačin nedostojno vedel do njih in jih žalil. Kršitelj se ni umiril niti ob prihodu policistov ter ni upošteval njihovih ukazov, zaradi česar je bil pridržan do streznitve. Zaradi kršenja javnega reda in miru mu je bila izdan plačilni nalog.

PRETEPLA STA GA

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so bili 18. 1. 2015, v jutranjih urah, obveščeni, da sta v bližini Šmarja pri Jelšah dve osebi pretepli oškodovanca. Policisti so na kraju ugotovili, da sta storilca potegnila oškodovanca iz stanovanjske hiše in ga na dvorišču pretepla, pri tem pa sta uporabila tudi nevarne predmete. Oškodovanec jima je uspel pobegniti. V pretepu je utrpel telesne poškodbe in se je zdravil v Bolnišnici Celje.

Policisti še zbirajo obvestila, storilca pa se bosta morala zagovarjati na sodišču.

VLOM V VIKEND

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so bili 16. 1. 2015 obveščeni o vlomu v vikend. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec vlomil v objekt vikenda in iz vikenda odtujil suho mesne izdelke in nekaj drugih predmetov v vrednosti okoli 700 EUR. Z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo in bodo na Okrožno državno tožilstvo Celje podali kazensko ovadbo.

 

                        Iztok PINTER

   KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

                   Višji policijski inšpektor II