Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mladi košarkarji že petič na mednarodnem turnirju za Pokal Term Olimia (foto)



Zadnji lanski konec tedna je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek potekal Mednarodni košarkarski turnir za Pokal terme Olimia. Slednjega so organizirali že 5. leto zapored. V tokratni izvedbi je na turnirju sodelovalo 6 ekip (ekipa Obsotelja, KK Šentvid Ljubljana, KK Radenska Branik, KK Vojnik, KK Azzurra Trieste, KK Sežana).
Sodelovanje na turnirju sta tik pred zdajci odpovedali madžarska ter ruska ekipa, kar je nekoliko okrnilo samo kvaliteto turnirja. Vseeno so gledalci, tekmovalci in trenerji videli kar nekaj zanimivih tekem, vsaka ekipa jih je na turnirju odigrala 5. Na turnirju se je najbolje odrezala ekipa KK Šentvid Ljubljana, ki je pokazala najbolj borbeno ter kolektivno igro.
Prosti čas so ekipe izkoristile za kopanje v Termah Olimia. Igralci in trenerji so iz Podčetrtka odšli zadovoljni in prav to je tisto, za kar so se organizatorji trudili. Andrej Kuzma, organizator tekmovanja, si želi, da bi naslednje leto, ko je predvideno že 6. tekmovanje za Pokal Term Olimia, uspeli še dodatno dvigniti samo organizacijo ter kvaliteto turnirja. Ob tem se zahvaljuje vsem, ki so pomagali pri organizaciji turnirja.
Vabljeni k ogledu spodnje galerije fotografij, posnetih na turnirju.
Vir: Andrej Kuzma
Foto: Andrej Kuzma in eH
dotik-zdravja1