Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na božično-novoletni koncert Pihalnega orkestra Šentjur – vstopnice pol ceneje


pihalni-naslovnaTudi za letošnji dan samostojnosti in enotnosti osrednji družbeni dogodek v Šentjurju ostaja priljubljeni tradicionalni božično-novoletni koncert Pihalnega orkestra Šentjur.

Več kot to. Zaradi velikega vsakoletnega zanimanja obiskovalcev – dvorano Hruševec praktično vedno razprodajo, letos pripravljajo kar dva koncerta.

Prvi bo na standardni večer 26. decembra – ob 18. uri, repriza pa dan kasneje  – 27. decembra ob 18. uri. Oba koncerta bosta seveda v dvorani Hruševec v Šentjurju.

Šentjurski glasbeniki vas na koncert vabijo s temi besedami:

“Kot vsako leto,  tudi letos Pihalni okester Šentjur  prireja božično novoletni koncert, ki ga bomo, kot se za takšen orkester spodobi, otvorili s koračnico.  V program smo uvrstili različne glasbene žanre, od skladb iz klasičnega repertuarja za pihale orkestre in solistične skladbe za klarinet, s katero se bo predstavil član orkestra Bernard Belina,  do lahkotnejših dalmatinskih in božično novoletnih skladb.

V goste pa smo povabili odličen pevski sestav: klapo Cambi iz Kaštela Kambelovac pri Splitu in voditelja Francija Podbrežnika.”

Vse informacije o nakupu vstopnic si oglejte tukaj:

cene-vstopnic

Oglejte si še utrinek z lanskega koncerta Pihalnega orkestra Šentjur:

S KOZJANSKO.INFO NA KONCERT PIHALNEGA ORKESTRA ŠENTJUR POL CENEJE

Kot je že navada, na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 24 pol cenejših vstopnic za koncert Pihalnega orkestra Šentjur in sicer 6 vstopnic za 26. december in 18 vstopnic za 27. december.

Pol cenejše vstopnice lahko naročite tukaj:

polsi-pihalni2-klik