Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Popotovanje tisočerih okusov, Lucy – podarjamo vstopnice


Sodobni in vse bolj priljubljeni kino Šmarje pri Jelšah nadaljuje s septembrskim vikend sporedom. Konec naslednjega tedna si boste lahko ogledali komedijo Popotovanje tisočerih okusov in znanstvenofantastično akcijo Lucy.

 Podrobnosti si oglejte spodaj. 

 

 


Petek, 12.9. 2014, ob 19.00 uri
POPOTOVANJE TISOČERIH OKUSOV

Komedija  (Blitz film & video distribution d.o.o.)  122 minut

Režija: Lasse Hallström
Scenarij: Steven Knight, Richard C. Morais
Igrajo:        Helen Mirren, Rohan Chand, Manish Dayal, Charlotte Le Bon, Juhi Chawla, Om Puri, Amit Shah, Michel Blanc, Farzana Dua Elahe, Dillon Mitra, Aria Pandya, Sanjay Sharma, Malcolm Granath, Jean Kinsella

Zgodba je osredotočena na indijsko družino, ki se preseli v Francijo in odpre majhno gostilno čez cesto od restavracije Madam Mallory, ki se ponaša z Michelinovo zvezdico.

 

 

SOBOTA 13.9.2014, ob 19.00 uri LUCY

znanstvenofantastična akcija  (distributer Fivia Vojnik) Dolžina: 1h 30min / 90min

Igrajo: Scarlett JohanssonMorgan Freeman

Lucy, brezskrbno študentko v Tajvanu, partner prepriča, naj dostavi kovček njegovemu poslovnemu partnerju. Še preden dojame, kaj se dogaja, jo ugrabi neusmiljeni gospod Jang. Njegovi plačanci v njeno drobovje všijejo močno sintetično substanco, ki bi jo najverjetneje ubila, če bi paketek začel puščati. Njen strah se prevesi v obup. Pošljejo jo na pot kot mulo, ki prenaša neprecenljivo novo mamilo. Ko kemikalija začne pronicati v njeno telo, se le-to začne spreminjati: sposobnosti njenih možganov se povečajo do stopnje, ki so jo prej lahko le predvidevali. Ko poskuša zaznati in razumeti neverjetne spremembe, Lucy začenja čutiti vse okoli sebe – prostor, zrak, vibracije, ljudi, celo težnost. Razvije nadčloveške sposobnosti, telepatijo, telekinezo in še vrsto neverjetnejših zmogljivosti.

 

 S KOZJANSKO.INFO IN POLOVIČKA.SI V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši prenovljeni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) omogočamo ogled izbranih kino predstav v Šmarju. Za vsak film ponujamo po 8 brezplačnih vstopnic!

Za naročilo brezplačnih kino vstopnic za filma Popotovanje tisočerih okusov in Lucy kliknite tukaj: