Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 2. 9. 2014


VLOM V TRGOVINO

V zgodnjih jutranjih urah 27. 8. 2014 je prišlo do sprožitve vlomnega alarma v trgovini v Kozjem. Policisti so ugotovili, da je neznanec vlomil v trgovini skozi vhodna vrata. Iz trgovine je odtujil več cigaret in odšel neznan kam. Kdo je bil nepridiprav,  policisti še poizvedujejo.

VLOM V GOSTINSKI LOKAL

28. 8. 2014 so bili policisti v jutranjih urah obveščeni, da je neznanec ponoči vlomil v gostinski lokal na območju Lesičnega. Iz lokala je odtujil menjalni denar, cigarete, žgane pijače in razne tople in hladne napitke. Policisti storilca še iščejo.

OKRADLI DELOVNI STROJ

28. 8. 2014 so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec vlomil v parkirni delovni stroj gredar v Mestinju. Na kraju so ugotovili, da je neznanec razbil steklo na stroju in tako prišel v notranjost stroja. Iz notranjosti je nato odtujil gasilni aparat ter nekaj goriva. Policisti o storilcu zbirajo obvestila.

NASILJE VDRUŽINI

28. 8. 2014 se je na Policijski postaji v Šmarju pri Jelšah zglasil oškodovanec ter naznanil, da so pri njih nevzdržne razmere, saj ga oče zaničuje, mu skriva stvari ter ga onemogoča pri njegovem delu. Prav tako so pritiskom podvrženi drugi člani družine, nad katerimi oče izvaja psihično nasilje. Policisti bodo na pristojno tožilstvo poslali kazensko ovadbo.

UKRADLI HARMONIKO

30. 8. 2014 je občan iz območja Kozjega naznanil, da mu je neznani storilec v času njegove odsotnosti (29. 8. 2014) iz odklenjenega bivalnega vikenda, na območju Kozjega, odtujil in si prilastil diatonično harmoniko. Harmonika je znamke Beltuna, model Rosewood, modro-rdeče barve. Posebnost harmonike je, da je štirivrstna, kar je v Sloveniji redkost. Kdo je novi lastnik harmonike, policisti še poizvedujejo.

POŠKODOVAN KOPALEC

V popoldanskem času 30. 8. 2014 so bili policisti obveščeni, da je prišlo na kopališču do poškodbe kopalca. Policisti so na kraju ugotovili, da kopalec ni upošteval varnostnih pravil ob bazenu in je z rokami zadaj skočil v bazen, kjer je bila voda prenizka. Pri skoku si je kopalec hudo poškodoval glavo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan na zdravljenje v bolnico Celje.

 

Iztok PINTER
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
Višji policijski inšpektor II