Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 9. 9. 2014


Nekaj dogodkov, ki so jih v času od 2. do 8. 9. 2014 zaznali na šentjurski policijski postaji:

Zaseg prepovedane droge
Policisti so dne 3. 9. 2014 pri kontroli cestnega prometa imeli v postopku občana za katerega se je izkazalo, da je posedoval prepovedano drogo konopljo. Policisti so občanu prepovedano drogo zasegli ter jo poslali na analizo. Zoper občana sledi hitri postopek.

Tatvina lahkega priklopnika
Neznani storilec je v času od 3. do 4. 9. 2014 v Slatini pri Ponikvi odtujil dvoosni lahki priklopnik srebrne barve s črnimi stranicami. Z omenjenim dejanjem je oškodoval lastnika za okoli 1.000 EUR.

Tatvina kosilnice
Dne 3. 9. 2014 so bili policisti obveščeni o tatvini kosilnice – motorne kose, ki je bila odtujena iz kleti v Zgornjih Selcah. Z omenjenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za okoli 100 EUR.

Tatvina nafte
Neznanec je 4. 9. 2014 na avtocestnem počivališču Zima iz rezervoarja tovornega vozila odtujil 150 l nafte ter s tem oškodoval lastnika za okoli 200 EUR. Policisti zbirajo obvestila z namenom izsleditve storilca.

Prometna nesreča s smrtnim izidom
Policisti so dne 5. 9. 2014 obravnavali prometno nesrečo v Lazah pri Dramljah z udeležbo osebnega avtomobila in kolesarja, ki je na kraju podlegal poškodbam. Pri ogledu kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je do nesreče prišlo zaradi nepravilnega vključevanja kolesarja na prednostno cesto. Policisti bodo v zvezi prometne nesreče na Okrožno državno tožilstvo podali poročilo.

Prometni dogodek
Dne 6. 9. 2014 so bili policisti obveščeni o dogodku, ki se je zgodil pod Rifnikom. Občan je na klancu parkiral vozilo, katero se je nato pričelo premikati po klancu navzdol ter se poškodovalo.

Tatvina skuterja
Neznanec je v času od 7. do 8.9.2014 v Grobelnem odtujil kolo z motorjem – skuter, ki ga je lastnik imel parkiranega pod gospodarskim poslopjem. Z omenjenim dejanjem je neznanec oškodoval lastnika za okoli 450 EUR.

Tatvina ribiških palic
Dne 7. 9. 2014 so bili policisti obveščeni o tatvini ribiških palic, ki so bile preko noči odtujene ribiču na Slivniškem jezeru. Neznanec je z omenjenim dejanjem oškodoval lastnika za okoli 450 EUR.

Prometna nesreča z materialno škodo
Policisti so dne 8. 9. 2014 pri odcepu za Voduce obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilne smeri vožnje voznice, ki je zato zapeljala s ceste.

 

Po pooblastilu komandirja policijske postaje
Simon Veber
Pomočnik komandirja PP