Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

MojaČokolada.si uspešno širi ponudbo: sladek uspeh podjetnega študenta

ajvečja slovenska čokoladna spletna trgovina MojaČokolada.si v mesecu septembru ponovno podira rekorde.

Kot pravi mladi spletni podjetnik Andraž Gavez: »Zadnji meseci so bili za nas preprosto fantastični. Ne zgolj po prodajnih rezultatih, temveč predvsem po rezultatih na strani izboljšanja poslovnih procesov ter širitve ponudbe. Uspešno smo namreč uspeli uveljaviti blagovno znamko, prepoznavati so nas začeli tudi največji »čokoladni igralci« na trgu. Tako smo v preteklem mesecu v našo široko ponudbo več kot 1.000 različnih čokoladnih izdelkov dodali tudi BIO in EKO čokolade, presne čokolade, čokoladne ploščice, različne namaze, manjša in večja sladka personalizirana poslovna darilca itd. Priključila se nam je tudi blagovna znamka Kraš z vsemi njihovimi izdelki. Zdaj lahko resnično potrdim – spletno mesto MojaČokolada.si je postalo najljubši kraj za čokoholike.«

Medtem, ko čokolade Milka v Sloveniji še vedno dosegajo vodilni, 49% tržni delež, se majhna čokoladna ekipa ne boji izzivov. Letos se intenzivno širijo tudi na trg sladkih poslovnih personaliziranih darilc, kjer sladke ideje nimajo meja.

»Moram priznati, da nam je celotna čokoladna zgodba v Sloveniji končno resnično uspela. Medtem, ko sem bil še lani malenkost negotov ali se bo celoten koncept nakupovanja čokolade preko spleta sploh prijel pri nas, smo letos zavrgli vse dvome. Čokolade in sladki darilni izdelki se ne prodajajo uspešno zgolj v hipermarketih, temveč tudi preko spleta,« na koncu še dodaja vodja spletne trgovine MojaČokolada.si, Andraž Gavez.

Sladka spletna trgovina MojaČokolada.si (www.mojacokolada.si) je tako nov uspešen spletni projekt pri nas, ki se naslednje leto širi tudi v tujino. Naj se zgodi še več več takšnih uspešnih slovenskih malih podjetniških zgodb!