Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

25. 7.: Šmarje: mladinski list


Pred kratkim so v Šmarju pri Jelšah ustanovili center za obveščanje in propagando, ki deluje pri občinski konferenci ZM. Mladi informatorji so že izdali prvo številko svojega lista Informator, ki bo izhajal vsak mesec in odražal v svoji vsebini delo šmarske mladine. Tako so v pivi številki objavili poročila o delu aktiva mladih v Šmarju, o delu kluba študentov in o mladih v tovarni KORS. Glasilo so popestrili tudi s članki o 20. Igrah bratstva in enotnosti, ki so bile v Celju, ter s pohoda po poteh Kozjanskega odreda.
V listu je seveda tudi literarna stran, najdete pa lahko še program šmarskega kina, lestvico za oddajo »Veseli juke-box« ter, seveda, humor.
Mladi Šmarčani pa pri tem ne mislijo ostati. 2elijo si, da bi njihovo glasilo redno izhajalo in prinašalo na svojih straneh dovolj čtiva, ki bi zanimalo vse mlade v občini. Zato se člani centra za obveščanje večkrat sestajajo ter se pogovarjajo o tem, kako list še izboljšati. Odločili so se že, da bodo v Informatorju našli svoj kotiček tudi modni nasvet , pa tudi drugih idej za izboljšanje lista ne manjka.
In kar je morda najpomembnejše. Sodelavci centra za obveščanje in propagando se nikakor ne mislijo zapreti v svoj krog in zgolj samo pisati v svoj list. K sodelovanju vabijo vse mlade, ki ž e l i jo v njihovem listu kaj povedati. S takim delom pa bo Informator lahko postal dober list vseh mladih Šmarčanov.

Novi tednik, 25. 7. 1974