Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 14. 8. 2013


Tatvina denarnice

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so bili 5. 8. 2013 obveščeni o tatvini denarnice iz garderobne omarice v poslovnem objektu. Na kraju so z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da je neznani storilec v času odsotnosti oškodovanke iz garderobe odtujil denarnico z denarjem in osebnimi dokumenti. Z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca policisti nadaljujejo in bomo na ODT podali kazensko ovadbo.  

Tatvina kosilnice

6. 8. 2013, v dopoldanskem času, so bili policisti obveščeni o tatvini kosilnice na nitko, katero je storilec odtujil iz počitniškega vikenda. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca.

Vlom v stanovanjsko hišo

6. 8. 2013 so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Babne Reke. Pri vlomu sta bila pregnana dva neznana moška, katera sta bila zamaskirana. Iz stanovanjske hiše sta odtujila večjo vsoto denarja v različnih valutah. Z zbiranjem obvestil za izsleditev storilcev policisti nadaljujejo, na ODT pa bodo poslali kazensko ovadbo.

Vlom v garderobne omarice

8. 8. 2013 so bili policisti obveščeni o vlomu v več garderobnih omaric na kopališču Aqualuna. Neznani storilec je v času, ko so se oškodovanci kopali, v garderobah vlomil v več garderobnih omaric, iz katerih je odtujil večjo količino denarja in iz kraja odšel neznano kam. Z zbiranjem obvestil za izsleditev storilcev policisti nadaljujejo, na ODT pa bodo poslali kazensko ovadbo.

 

     Iztok PINTER

   KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

           Višji policijski inšpektor II