Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelni koncert Osreči in bodi srečen – podarjamo vstopnice


Klub modrosti Celje v sodelovanju z Varstveno delovnim centrom Šmarje pri Jelšah pripravlja veliki dobrodelni koncert z naslovom Osreči in bodi srečen, ki bo v telovadnici OŠ Šmarje pri Jelšah v petek, 1. marca 2013 ob 19. uri.

Koncert je namenjen zbiranju sredstev za letovanje na morju varovancev Varstveno delovnega centra Šmarje pri Jelšah, osebam z motnjo v duševnem in telesnem razvoju.

Ob varovancih VDC Šmarje bodo na koncertnem odru nastopili številni gostje: Tanja Žagar, Dejan Vunjak, Gadi, Ansambel Toplar, Mladi upi, Gamsi in mnogi drugi.

Cena vstopnice za dobrodelni koncert je 10€
Predprodaja vstopnic  Klub Modrosti Celje, Trgovina za ustvarjalne Mravljica Art Lilekova Ulica Celje, TIC Podčetrtek, TIC Rogaška Slatina, Knjižnica Šmarje, Supermarket Švajger Kozje, Picerija  Štravs Šmarje, VDC Šmarje in VDC Šentjur in na tel. štev. 070 844 742 Urška.

Koncert s pripravo in okrasitvijo odra omogoča Cvetlično-darilni butik Jana iz Šmarja pri Jelšah, katerega storitve posebej priporočamo tudi na Kozjansko.info

Z nekaj sreče pa si lahko v promocijski akciji na Kozjansko.info pridobite brezplačne vstopnice za koncert Osreči in bodi srečen. Skupaj z organizatorji namreč podarjamo 6 (3×2) vstopnic za prireditev.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Kozjansko.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Kozjansko.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si (klik).

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 26. februarja do 14. ure, bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za petkov koncert Osreči in bodi srečen.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in si in vstopnici za dobrodelni koncert Osreči in bodi srečen bosta z malo sreče vaši!