Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški Slatini zasvetilo 30-metrsko božično drevo (video)


V petek zvečer je na Pegazovi ploščadi zasvetila 30-metrska močvirska taksodija, katero krasi 7500 lučk. S prižiganjem praznične razsvetljave se je začel nov decembrski projekt, Zimska pravljica v parku, ki je nadomestila prejšnje adventne tržnice na Evropski ploščadi.

Občina Rogaška Slatina je za občane in goste pripravila pester praznični program, ki bo v mestno jedro zvabilo marsikaterega občana in gosta. Z novim programom je poudarek na prireditvah ob nedeljah popoldne in tudi tekom tedna, ki se bodo izvajale na Pegazovi in Evropski ploščadi. Na Pegazovi ploščadi bo tako vsako adventno nedeljo popoldne dogajanje v sklopu Zimske pravljice, na Evropski ploščadi pa se bodo prižigale lučke na adventnem vencu.

Kot je dejal župan, mag. Branko Kidrič, se v Rogaški vso leto trudijo, da bi bil kraj lep in prijazen, da bi se gostje tukaj dobro počutili in da bi se tudi Slatinčani prijetno počutili in bili zadovoljni z mestom, v katerem živijo.

Uvod v Zimsko pravljico 2012 je glasbeno popestril Rogaški odmev.

Kljub temu da je bila Rogaška Slatina letos izključena iz tekmovanja za najlepše urejeni zdraviliški kraj, pa lahko rečemo, da Občina in vsi ostali skrbno in ugledno ohranjajo pridobljen sloves.  Na 30-metrsko razsvetljeno močvirsko taksodijo so Slatinčani zagotovo lahko ponosni in predvsem to, da živijo v prijetnem kraju.

V spodnjem videoposnetku si lahko pogledate, kako je zasvetila 30-metrska močvirska taksodija. 

 
f/t/v: J. C.