Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Po 4. poletnem športnem vikendu v Kozjem


 

V Kozjem je bil prejšnjo soboto izpeljan že letošnji četrti Poletni športni vikend »dr. Harvey« Kozjansko. V dopoldanskem času so ponovno nastopili mladi tenisači. Tokrat sta bili spet aktivni kategoriji do enajst let in do petnajst let. V midi tenisu do enajst let je še drugič zmagal Dejan Zorenč, drugi je bil Primož Klavžar in tretja Nika Gradišek. V tenisu za igralce do petnajst let pa je zmagal Rok Perčič, drugi je bil Boris Bezamovski in tretji Dejan Zorenč.

Popoldanske športne aktivnosti so ponovno pričeli igralci v Ligi trojk v odbojki na mivki. Če smo do četrtega vikenda imeli še dve nepremagani ekipi, pa po njem nimamo več nobene. V medsebojni tekmi ekip Tenis klub Kozje in Rajmax so bili boljši tenisači, obe ekipi pa sta doživeli še poraz proti hrvaški ekipi ŠD Mladost 99, ki je tokrat odigrala res odlično. Te tri ekipe so tako ostale v igri za prva tri mesta, nekoliko v prednosti pa je ekipa TK Kozje, ki ima en poraz manj od konkurentov in en osvojen niz več v medsebojnih tekmah.

V Ligi trojk v ulični košarki so tokrat nastopile tri ekipe, dve iz Posavja in domača ekipa ŠD Kozje. Slednja je najprej nekoliko presenetljivo ugnala obe tekmici, nato pa v zaostali tekmi v podaljšku izgubila proti ekipi Potočje. V dvoboju posavskih ekip je Potočje zanesljivo premagalo ekipo Alfa club. O izenačenosti lige priča vrstni red, saj so prve štiri ekipe na lestvici vse v razponu dveh točk.

R.G.

 

LIGA TROJK V ODBOJKI NA MIVKI

Rajmax : ŠD Podsreda 2:0
ŠD Mladost 99 : TK Kozje 2:1
Bistrica ob Sotli : KMK : 0:2
TK Kozje : Rajmax 2:0
ŠD Podsreda : Bistrica ob Sotli 2:0
Rajmax : ŠD Mladost 99 0:2
ŠD Podsreda : KMK Punce 2:1
Rajmax : Bistrica ob Sotli 2:0
KMK Punce : KMK 2:0
TK Kozje : KMK 2:0

1. TK KOZJE 28
2. RAJMAX 24
3. ŠD MLADOST 99 20
4. KMK 12
5. KMK PUNCE 8
6. ŠD PODSREDA 7
7. BISTRICA OB SOTLI 3

 

LIGA TROJK V ULIČNI KOŠARKI

ŠD Kozje-Potočje 15:10
ŠD Kozje-Alfa club 15:13
Alfa club : Potočje 7:15
ŠD Kozje-Potočje 15:17

1. PODČETRTEK 14
2. ŠD KOZJE 13
3. POTOČJE 12
4. ALFA CLUB 12
5. DREN LESIČNO 9