Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Območno srečanje otroških in mladinskih pevskih zborov v Rogaški Slatini (foto, video)


V Kulturnem centru Rogaška Slatina je v ponedeljek, 16. aprila 2012, potekalo območno srečanje otroških in mladinskih pevskih zborov programa »Mi smo pomlad.« Nastopili so štirje mladinski pevski zbori, trije otroški in ena skupina. Mladi pevci so s svojim nastopom napolnili še zadnji sedež dvorane in dokazali, da je na območju Rogaške Slatine in Rogatca (poleg močno razvite folklore) doma tudi otroško in mladinsko zborovsko petje.  

Predstavili so se mladinski pevski zbor glasbene šole Rogaška Slatina z zborovodkinjo Andrejo Došler, otroški pevski zbor VIZ II. OŠ Rogaška Slatina z zborovodjem Daliborjem Bedenikom, otroški pevski zbor I. OŠ Rogaška Slatina z zborovodjem Francijem Kolarjem, otroški pevski zbor VIZ Rogatec z zborovodkinjo Barbaro Žerjav, otroški pevski zbor VIZ II. OŠ Rog. Slatina podr. OŠ Kostrivnica z zborovodjem Daliborjem Bedenikom, mladinski pevski zbor I. OŠ Rog. Slatina z zborovodjem Francijem Kolarjem, mladinski pevski zbor VIZ Rogatec z zborovodkinjo Barbaro Žerjav, Mladinski pevski zbor VIZ II. OŠ Rogaška Slatina z zborovodjem Daliborjem Bedenikom in skupina Sled z zborovodjem Martinom Druškovičem. Mladinski pevski zbor glasbene šole Rogaška Slatina z zborovodkinjo Andrejo Došler.

Otroški pevski zbor VIZ II. OŠ Rogaška Slatina z zborovodjem Daliborjem Bedenikom. 

Mladinski pevski zbor I. OŠ Rogaška Slatina z zborovodjem Francijem Kolarjem in desno mladinski pevski zbor VIZ Rogatec. 

Pevci, ki so pridno vadili petje vseh 9 let šolanja, so na srečanju v zahvalo dobili tudi knjižno nagrado.

Na srečanju se je predstavila tudi skupina Sled z zborovodjem Martinom Druškovičem.

Strokovna spremljevalka srečanja je bila Katja Gruber, program pa je povezovala Sergeja Javornik. Program OI Rogaška Slatina finančno podpirata Občina Rogaška Slatina in Občina Rogatec.

Program nastopajočih.

Vabimo vas, da pogledate še več fotografij v naši fotogaleriji (klik!), za vas pa smo pripravili tudi video posnetek zborovskega otroškega in mladinskega petja. 

 
f/t/v: Jasna Colnerič