Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Strelci zaključili s tekmo posameznikov


  
Zadnje dejanje sedme sezone Strelske lige »GraviArt« Kozjansko je bila še tradicionalna tekma posameznikov – igralcev lige. Tokrat je zaključno tekmovanje potekalo na strelišču v Šmarju pri Jelšah, udeležilo pa se ga je 18 strelcev iz sodelujočih sedmih ekip.

Najboljši na zadnji tekmi je bil Miran Posteržin iz ekipe ŠD Bistrica 1, ki je nastreljal odličnih 370 krogov in še enkrat dokazal, da je trenutno najboljši strelec v ligi. Tudi na drugem in tretjem mestu sta tekmo zaključila njegova sotekmovalca. Mladi Jernej Ivačič, ki je odlično začel sezono, v drugem delu sicer nekoliko padel, nato pa v pravem trenutku spet našel formo, je z rezultatom 362 krogov zasedel drugo mesto. Na tretje pa se je uvrstil Jože Domitrovič, ki je najboljše rezultate kazal prav v zadnjih krogih lige, tokrat pa je nastreljal 358 krogov. Od četrtega do šestega mesta so se uvrstili trije strelci z doseženimi 353 krogi. Četrti je bil tokrat najboljši strelec domače ekipe Pivovarna Lipnik, Jože Fajs, na peto mesto se je uvrstil še en član ekipe Bistrica 1, Toni Kožuh, na šesto mesto pa tokrat najuspešnejši strelec ekipe Buče 1, Peter Kunst.

Tekmovanju je sledila podelitev medalj in praktičnih nagrad za tekmo posameznikov ter pokalov za najboljše ekipe in posameznike v celotni sezoni Strelske lige »GraviArt« Kozjansko, ki sta jo izvedla predstavnik sponzorja Franci Valenčak, in predsednik Športne zveze Kozje, ki je že sedmič uspešno izpeljala ligo, Roman Gradišek. Poleg že omenjene trojice, ki si je prislužila medalje, so pokale prejeli trije posamezniki, ki so bili skozi celotno sezono najnatančnejši – Miran Posteržin, Mirko Kunst (Buče 1) in Marko Kostanjšek (Bistrica 1). Med ekipami je drugič pokal za zmago v ligi osvojila ekipa ŠD Bistrica 1, druga je bila ekipa ŠD Buče 1 in tretje ekipa ŠD Buče 2.

R.G.

 
*Na sliki najboljša trojica strelcev na zaključnem tekmovanju