Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 18. 10. 2011


Nesreča pri delu

15.10.2011 se je v okolici Rogatca zgodila nesreča pri delu in sicer je 45-letni moški padel z lestve. Omenjeni je pri sestopanju po lestvi na višini cca. dveh metrov zgrešil klin in padel na tla. Pri padcu je z glavo udaril po tleh. Na kraju mu je bila nudena zdravniška pomoč, nato je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Bolnico Celje. Po pregledu v bolnišnici je bilo ugotovljeno, da je pri padcu zadobil lažje telesne poškodbe. Policisti bodo o dogodku izpisali poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Zasegli vozili

12.10.2011 so policisti PP Rogaška Slatina ustavili in kontrolirali 40-letnega voznika osebnega avtomobila. V postopku se je izkazalo, da navedeni v cestnem prometu vozi osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi omenjene kršitve so mu policisti zasegli osebni avtomobil, ki ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom posredovali sodišču.

Podobno kršitev so policisti PP Rogaška Slatina ugotovili dne 15.10.2011, ko so kontrolirali 49-letnega voznika osebnega avtomobila. Tudi v tem primeru so policisti ugotovili, da voznik vozi osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so kršitelju zasegli osebni avtomobil in ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom posredovali sodišču.

 

 

 

                                                         Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I