Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nagradna igra Avtokleparstva Krajnc


 V Avtokleparstvu Krajnc iz Šmarja pri jelšah so ponosni, da so eni izmed prvih v tem delu Evrope, ki se lahko pohvalijo s prav posebnim načinom barvanja avtomobilov. Prve izdelke že lahko vidimo na cestah Kozjanskega in Obsotelja, ob tej priliki pa so priredili tudi nagradno igro.

Na Facebook profilu www.facebook.com/krajncdoo kliknite “Všeč mi” je oz “Like” in se označite na eni izmed fotografij v mapi NAGRADNA IGRA. Vsi, ki boste označeni v tem albumu fotografij, boste sodelovali v žrebu za glavno nagrado – bon za kosilo v gostišču Štorman v vrednosti 40 eur in še 4 druge (tolažilne) nagrade, ki vam jih bo podarilo Avtokleparstva Krajnc iz Šmarja pri Jelšah.

Nagradna igra se zaključi v ponedeljek, 7. februarja, zato pohitite in obiščite njihovo facebook stran, kjer lahko najdete tudi veliko zanimivih fotografij in informacij v zvezi z jeklenimi konjički.

Organizator nagradne igre je Krajnc d.o.o., Avtokleparstvo in ličarstvo. Nagradna igra se izvaja izključno na njihovi Facebook strani –  www.facebook.com/krajncdoo

*promocijska objava