Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

S Kozjansko.info na Rokov tek!


Tekači, kolesarji, pohodniki pozor! Pred vrati je tradicionalni, že sedmi mednarodni mali maraton Rokov tek, ki vas popelje po razgibanih kozjanskih gričih vse od cerkve Sv. Roka nad Šmarjem pri Jelšah, do Podčetrtka, natančneje vodnega parka Aqualuna.

V soboto, 18. septembra, boste svojo športno pripravljenost lahko preizkusili na več načinov. Tekači se boste na 21 kilometrov dolgo pot podali ob 13. uri, otroci boste na Rokcu, 3 kilometrski verziji teka, štartali ob 11. uri, kolesarji pa se boste izpred Sv. Roka na 21 ali 32 km odpeljali ob 14:30. uri.

Organizator, tekaško društvo Rokov tek, preseneča tudi letos. Uvedli so namreč novost, nov način sodelovanja. Tokrat ne gre za tek, ne za kolesarjenje, ampak za … no, naj to ostane skrivnost oz. vprašanje za NAGRADNO IGRO, v kateri na Kozjansko.info podarjamo 5 brezplačnih vstopnic za udeležbo na Rokovem teku!

Vaše odgovore pričakujemo na email [email protected] najpozneje do sobote, 11. septembra. Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na vprašanje, bomo izžrebali 5 dobitnikov brezplačnih vstopnic za sodelovanje na Rokovem teku.

Vse, kar še morate vedeti o 7. mednarodnem malem maratonu Rokov tek, najdete na spletni: www.rokovtek.com.