Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Utrinki s 13. Športnih iger (video)


Prejšnjo soboto so v šentjurskem športnem parku na polno športali na 13. Športnih igrah, ki jih je tudi tokrat priredila ekipa Študentskega kluba mladih Šentjur. Prvotno so projekt želeli izpeljati dva tedna prej, tokrat pa se jih je moča usmilila. 

Teniški turnir je zaradi drugih teniških aktivnosti odpadel, ostalih disciplin pa se je udeležilo 134 tekmovalcev, ki so se še posebej dobro odzvali na turnir v badmintonu, ki bi ga veljalo izpeljati še ob kakšnem drugem terminu. Vsi so prejeli tradicionalno malico in majico, posvečeno prihajajočemu svetovnemu prvenstvu, najboljši medalje in čast, razdelili pa so si tudi 1000 evrov nagradnega sklada.

Pri balinanju so prvo društveno zmago dosegli člani Medobčinskega društva invalidov Šentjur v zasedbi Zlatko Lajh, Rudi Poš, Franjo Cvek in Alojz Kropušek.

V finalu namiznoteniškega turnirja je Peter Gomzej ugnal Matica Vengusta.

Malonogometni turnir je dobila ekipa organizatorjev Estudiantes ŠKMŠ v zasedbi Rok Ovčar, Aljaž Kolar, Vasja Račič, Nejc Kresnik, Miha Vrečko, Gašper Vouk in Damjan Vajdič.

Zelo dobra zasedba je bila na košarkarskem turnirju trojk, kjer je sodelovalo nekaj prvoligaških igralcev, a se niso uspeli prebiti do konca. Najboljša je bila ekipa Smart team v postavi Dani Polenek, Rok Pirih, Boštjan Korošec in Miha Golob.

Turnir v badmintonu je zaradi velike udeležbe trajal najdlje, v finalu pa sta Gregor Arzenšek in Mateja Oprčkal premagala Roka Senico in Mitjo Romiha.

Tudi sicer je bilo dogajanje na prizorišču vse prej kot dolgočasno, saj je znoj na igriščih tekel, kot voda v Voglajni, gledalci pa so poleg spremljanja turnirjev lahko uživali tudi ob dobri glasbi DJ Supaflya in v ‘oldschool fuzbal dresih’ oblečenih voditeljev Tomiju in Marku. Zabavni program je dosegel svoj vrhunec v turnirju Party Triatlonu(približen prevod bi se glasil zabavni triatlon, op. bR), kjer je sedmerica med seboj tekmovalno nastrojenih dosegala presežke v malo in malo manj športnih disciplinah. Priložnostne majice letošnjih športnih iger so bile ocenjene za ene izmed boljših, golaž pa tudi, sploh s strani tistih, ki prisegajo na pikantno. Organizator se zahvaljuje donatorjem, Balinarskemu društvu Šentjur, udeležencem in obiskovalcem ter vsem, ki so na kakršen koli način pripomogli k realizaciji projekta.

 

t: bR, ŠKMŠ (vir do nekaj fotk, še več pa se jih nahaja na socialnem omrežju Facebook)

 

 

Z našo kamero smo ovidoeovečili glavne trenutke finala košarkarskega turnirja in muke ob zabavnem triatlonu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

v: bR