Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Oktet 9 v polfinalu šova Slovenija ima talent


oktet9V resničnostnem šovu na televiziji POP TV, kjer lahko spremljamo izbore naj slovenskega talenta, so nastopili tudi fantje iz zasedbe Oktet 9. Vokalna skupina desetih fantov, ki so se našli v dijaških časih na Gimnaziji Celje – Center, žirije o kvaliteti svoje izedbe pesmi This Love sicer niso povsem prepričali, a si vseeno prislužili uvrstitev v naslednji krog.

Zasedbi, ki jo sestavljajo tudi Drameljčan, Slatinčan in Šmarčan, sta zeleno luč za preboj v naslednji krog prižgala Brane Kastelic in Branko Čakrmiš, tretje žirantke Lucienne Lončina pa pevski nastop ni prepričal. Nastop Okteta 9, ki so lani poleti pripravili turnejo po Avstraliji, lahko ujamete v posnetku 4. oddaje na spletni strani šova Slovenija ima talent

Polfinalne oddaje šova bodo potekale v živo ob nedeljah zvečer po zaključku predizborov. Talenti, ki se bodo uvrstili v veliki finale, se bodo potegovali za nagrado 50.000 evrov in naziv “najbolj talentiranega Slovenca.”

* Foto: Oktet 9, z desetimi člani: Janez Skaza, Miha Žgank, David Zupanc, Urban Kolar, Mihael Strniša, Jan Šilec, Gregor Obrez, Leon Ašenberger, Mato Žgajner, Marko Petriček, Miha Hliš in umetniški vodja Gregor Deleja (vir: spletna stran Oktet9)